Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Ογκώδης συγκέντρωση-συζήτηση με το ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΓΑ και το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΓ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ και ΓΓ Δια Βίου Μάθησης.

Μεγάλη συγκέντρωση συζήτηση με το ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Μάη στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας (η φωτογραφία αδικεί την εκδήλωση αφού πάρθηκε στην αρχή.)
 Ένα κατάμεστο αμφιθέατρο των 150 ατόμων, με όρθιους έξω και με συναδέλφους που έρχονταν κάθε λίγο. Γύρω στα 250 άτομα πέρασαν συνολικά με ερωτήσεις και ομιλίες και κυρίως με υπόσχεση, στο αίτημα συναδέλφων να έρχεται πιο συχνά ο ΣΥΡΙΖΑ, για καινούριες συζητήσεις για θεματικές συζητήσεις πάνω στον αθλητισμό, στη νέα γεννιά, στη δημόσια διοίκηση κλπ. Μιλήσαμε για το πολιτικό στίγμα της εποχής και των ευρωεκλογών, για τη μάχη της περιφέρειας και της Αθηνας, για ζητήματα αθλητισμού, δημοσίων υπηρεσιών, αξιολογήσεων κλπ. Μίλησαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Κατρούγκαλος και Παπαδόγιαννη, ο υποψήφιος αντιπεριφεριάρχης με το ψηφοδέλτιο της Ρένας  Δούρου Καραμέρος, και ο Κώστας Αλεξίου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του Αθλητικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ, του τμήματος ΠΑΙΔΕΙΣ  και του τμήματος ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ.
Παρεμβάσεις για τις αξιολογήσεις έκανε ο συνάδελφος μας Ηλίας Βρεττάκος αντιπρόεδρος του κοινωνικού πολύκεντρου και μέλος του τμήματος εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και για τη Δημόσια Διοίκηση ο υπεύθυνος του σχετικού τμήματος συνάδελφός μας Νίκος Δημητρακόπουλος. Έγινε σχετική αναφορά για το κλίμα φόβου που καλλιεργείται στή ΓΓΑ με τις συνεχείς ανακριτικές και εισαγγελικές έρευνες. 
Επίσης στη συγκέντρωση, όπως ήταν φυσικό, παρευρέθηκαν οι συνάδελφοί μας Ελένη Μαριόλη, Θοδωρής Μανωλεδάκης και η αρχαιολόγος Όλγα Ζαχαριάδου υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι αντίστοιχα με το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ του Νέου Ηρακλείου Αττικής, με τη ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δήμου Νέα Φιλαδέλφειας και την ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ του Δήμου Αθήνας.
Στη συγκέντρωση είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν τα Διοικητικά Συμβούλια των εργαιακών συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου