Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ σ. ΣΑΠΟΥΝΑ;

(Πεμ. 27/11/14 -00:05)
Του ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Αφορμή γι' αυτό το σημείωμα στάθηκε το άρθρο του Γ. Σαπουνά με τίτλο «Η Τζάκρη προσχωρεί στον Σύριζα;», για το οποίο, με όλο το θάρρος, θα ήθελα να τον επιπλήξω: γιατί, θυμίζοντας περσινά ξινά σταφύλια (μνημόνια, μεσοπρόθεσμα και υπουργιλίκια), γίνεται ιδιαίτερα σκληρός με τη συναγωνίστρια Θεοδώρα, η οποία είναι συμπαθεστάτη, πάντοτε περιποιημένη και επιμελημένη. Επιπροσθέτως δε, να θυμίσουμε στους αμνήμονες, πρόκειται για τη θεοσεβούμενη κυρία που είχε προκαλέσει ρίγη συγκίνησης στο πανελλήνιο, τότε που κάτι «μπαχαλάκηδες» της Κερατέας είχαν δημιουργήσει επεισόδιο σε ταβέρνα όπου συνέτρωγε με τον Πάγκαλο κι αυτός βγήκε στις τηλεοράσεις και φώναζε ότι δεν σεβάστηκαν οι αληταράδες συριζαίοι την κα Τζάκρη, η οποία έτρωγε χορταράκια και βρούβες λόγω σαρακοστής.
Αλήθεια πόσο στενοκέφαλοι είναι ορισμένοι, να μην εννοούν ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στο λάθος, έχει δικαίωμα να αλλάξει απόψεις και να διορθώσει την πορεία του.
Είναι όμως έτσι;

Μα μόλις χθες βράδυ (στη μεταμεσονύχτια εκπομπή του Λιάτσου της 25ης Νοέμβρη), η κα Τζάκρη, εκπροσωπώντας (;) ατύπως (;) τον ΣΥΡΙΖΑ (αφού απουσίαζε κάποιο άλλο στέλεχος από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρόντων των εκπροσώπων της Ν.Δ, των Αν.Ελ. και του Κ.Κ.Ε), δήλωνε ευθαρσώς κάθε άλλο παρά μεταμελημένη που έχει ψηφίσει τρία (3) μνημόνια (πράγμα που δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία να της επισημάνει ο εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε.), γιατί «η επιλογή ήταν μνημόνιο ή χρεωκοπία»!!! Συνεχίζοντας μάλιστα ακάθεκτη, όταν η βουλευτής των Αν.Ελ. της θύμισε ότι υπήρχε και η επιλογή της διαπραγμάτευσης. «Δεν μπορούσαμε, είπε, να διακινδυνεύσουμε την έξοδο της χώρας από το ευρώ, δεν είδατε ότι το Plan B και οι άλλοι οπαδοί της δραχμής πήραν 1%»; Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι, είπε ο εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε. (για να τ' ακούει φυσικά η πεθερά κι όχι η νύφη). «Δεν βλέπετε πού έχετε καταντήσει παλαιοσταλινικοί», τον κατακεραύνωσε η κα Τζάκρη (ο κακομοίρης ο Στούμπος, παριστάμενος στο πάνελ, ως δημοσιογράφος όμως, προσπάθησε φιλότιμα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, βγάζοντας ένα λογύδριο για την επιτυχία της γενικής απεργίας, αλλά το ρεζιλίκι ήταν απερίγραπτο).
Μετά απ' αυτά, τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις, σύντροφε Σαπουνά;
Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου