Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Πλαστά απολυτήρια στη ΓΓΑ γράφει ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ
 
ΠΡΟΣ : τη Διεύθυνση  του «ΦΙΛΑΘΛΟΥ»


Αγαπητέ κύριε Διευθυντά.

Κατ΄ αρχάς ,συμπαθάτε με  αν  εκ λάθους απευθύνομαι σε σας γενικά, αφού δεν γνωρίζω το όνομα  του Διευθυντή του νέου ηλεκτρονικού ΦΙΛΑΘΛΟΥ.
Κατά δεύτερον, συμπαθάτε με  αν  άθελά μου υπερβώ  τα εσκαμμένα, και φανεί πως κάνω  δημοσιογραφικές υποδείξεις, μη όντας δημοσιογράφος. Σας βεβαιώ ότι δεν είναι στις προθέσεις μου.
Κατά τρίτον, ελπίζω να μην ασχημονώ απέναντι σε πιθανή δεοντολογία του ΦΙΛΑΘΛΟΥ (ανώνυμα ρεπορταζ), επειδή στο τέλος της επιστολής μου υπογράφω φαρδιά – πλατιά με το όνομά μου.
Δεν εκπροσωπώ με αυτή την επιστολή μου κανένα κόμμα κύριε Διευθυντά, αλλά δεν έχω πρόβλημα να σας γνωρίσω την πολιτική μου ταυτότητα. Είμαι παιδιόθεν αριστερός, και ενταγμένος οργανωτικά στον ΣΥΡΙΖΑ.
Με χαρά μου λοιπόν, κύριε Διευθυντά, διαπίστωσα ότι το νέο ηλεκτρονικό σας πόνημα δεν περιορίζεται  σε αμιγώς αθλητικά ζητήματα, αλλά επεκτείνεται και σε ευρύτερα πολιτικά. Μετά λόγου γνώσεως όμως? Δεν γνωρίζω βέβαια ποιο είναι το ιδιαίτερο πολιτικό στίγμα της νέας σας προσπάθειας (ελάτε τώρα, όλοι έχουν…) αλλά και δεν με αφορά.
Σε χτεσινή ή σημερινή δημοσίευση, την οποία παραθέτω στη συνέχεια, ρεπόρτερ σας παραθέτει σημείωμα, που κατ΄ ελάχιστον παραποιεί, ευθέως συκοφαντεί,  και βεβαίως υποτάσσεται  στην τρέχουσα παραφιλολογία ότι ακόμα και για το  σεισμό της Χιλής ευθύνεται  ο ΣΥΡΙΖΑ!
Γνωρίζω, πως το σωστό ρεπορτάζ, θα πρέπει νάναι «ψαγμένο», επιβεβαιωμένο…(και λοιπές ρηματικές μετοχές).
Σας θυμίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επώνυμα μέλη στη ΓΓΑ, επώνυμους συνδικαλιστές με τους οποίους   θα μπορούσε ο «καλός»  ρεπόρτερ σας να επικοινωνήσει για να επιβεβαιώσει τα γραφόμενά του.
Θέλω επίσης να πιστεύω, κύριε Διευθυντά, ότι οι συνεργάτες σας δημοσιογράφοι περνούν που  και που από την ΓΓΑ,  και αποφεύγουν να κάνουν ρεπορτάζ  εκ του μακρόθεν. Θα είχατε δει, λοιπόν ότι μπαίνοντας στο κτήριο είναι εμφανές και το πολιτικό στίγμα και η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ για τα επιεικώς αισχρά που επισυμβαίνουν στην πατρίδα μας τα 4 τελευταία χρόνια μεταξύ των οποίων και οι απολύσεις. Όχι 45 εργαζομένων κύριε ρεπόρτερ, αλλά και άλλων 66 επιπλέον το 2010. Υπενθυμίζω κύριε Διευθυντά ότι τις οικογένειες δεν τις διέλυσε η Αριστερά, αλλά τα υποταγμένα στο μνημόνιο κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με τους ευκαιριακούς συμμάχους τους. Τα ίδια κόμματα που διαλύουν και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ελληνική κοινωνία γενικότερα.
Το τι έκαναν οι  οργανωμένες δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΓΑ και για τη ΓΓΑ, κύριε Διευθυντά, θα μπορούσατε  με πιο ορθό τρόπο και όχι συκοφαντικό,   να το αποδώσετε αληθέστερα, αν μπαίνατε στον ελάχιστο κόπο να μιλήσετε με τους εργαζόμενους και να διαπιστώσετε την στάση μας στο συνδικαλιστικό κίνημα, την έντονη αρθρογραφία μας, τις κινητοποιήσεις που επιχειρήσαμε να οργανώσουμε έξω από τα υπουργικά γραφεία (για τις οποίες εισπράξαμε το επιτίμιον του μαστιγίου), την φανερή και όχι συγκαλυμμένη στάση μας σε μια δύσκολη περίοδο, όπου οι δυνάμεις  «κατοχής» επιχείρησαν να διασπάσουν τους υπό απόλυση συναδέλφους μας.
Α…και κάτι άλλο…Θα χρεώσετε και τον κύριο Κατρούγκαλο (επιφανές στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ) με την κατηγορία ότι  υποδαυλίζει τις απολύσεις?
Και κατόπιν τούτων γράφετε στον ΦΙΛΑΘΛΟ  «Όπως έκαναν  (οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΓΑ) και με την διαθεσιμότητα των 45 υπαλλήλων. Ο Τσίπρας  καταγγέλει τους πάντες και τα πάντα και κάποιοι που το παίζουν δικοί του στήριξαν τον κυβερνητικό μηχανισμό για το φάγωμα του κοσμάκη»
Προφανώς, ο συντάκτης σας ή σεις,  δεν μπήκατε στον κόπο να ψάξετε τις πολλές επί τούτου κοινοβουλευτικές ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ΓΓΑ, τον αθλητισμό και την υποβάθμισή του, αλλά και τις απολύσεις. Τις επανειλημένες επισκέψεις και ομιλίες βουλευτών και στη ΓΓΑ και στο κοινοβούλιο (Μητρόπουλος, Πάντζας, Δριτσέλη κλπ)
Επ΄ αυτών τέλος, και θα ήθελα να πώ : «Αιδώς Αργείοι» αλλά φοβούμαι μήπως και θεωρηθεί ότι «Αργείο» ονομάζω το υπουργό των απολύσεων κ. Ανδριανό!
Κύριε Διευθυντά.
Για το δεύτερο κομμάτι που αφορά τα πλαστά απολυτήρια και τις τάχα κρυφές συσκέψεις στο Μall συριζαίων και δεξιών συστήσατε παρακαλώ στον συντάκτη σας να ασχοληθεί με την αστυνομική φιλολογία, της οποίας, κατά τα φαινόμενα, δόξαν λαμπράν εζήλωσεν.
Και τέλος, ετοιμαζόμενος να διατελέσω μετά πλείστης τιμής, ενημερώστε με παρακαλώ. «Κρατάτε» κύριε Διευθυντά σεις ή ο ρεπόρτερ σας κατάσταση με τα οργανωμένα μέλη ή τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και τους έχετε αναγνωρίσει σε «κυφηνεία» του MALL

Φιλικά
Ανδρέας Μητρόπουλος
Τοπ. και Πολ. Μηχανικός


Παραθέτουμε στη συνέχεια το ηλεκτρονικό άρθρο του ΦΙΛΑΘΛΟΥ 

Τα πλαστά απολυτήρια λυκείου στη ΓΓΑ είναι πέντε!
Μη νομίζετε ότι το τεράστιο θέμα Μπαλτάκου  στάθηκε εμπόδιο σε αρκετό κόσμο να ασχοληθεί με την χθεσινή μας αποκάλυψη ότι στην ΓΓΑ  δουλεύουν υπάλληλοι που έχουν καταθέσει πλαστά απολυτήρια λυκείου.
Μέχρι τη Συγγρού έφτασε αυτή η ιστορία και σημαντικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ρωτούσαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες, διότι κάποιοι από αυτούς τους υπαλλήλους  είναι δικοί τους.
Τα φρέσκα νέα μέσα από το κόμμα αναφέρουν ότι υπάρχουν τουλάχιστον πέντε πλαστά απολυτήρια.
Κι αυτό προέκυψε από τα πρωτότυπα που έστειλαν στην ΓΓΑ κάποια σχολεία που τελείωσαν οι υπάλληλοι.
Η διοίκηση της Υπηρεσίας  πολύ σωστά έχει ζητήσει από όλα τα σχολεία και τις ανώτερες και ανώτατες σχολές να της κοινοποιηθούν τα πρωτότυπα των  απολυτηρίων και πτυχίων που έχουν προσκομίσει  όσοι υπάλληλοι εργάζονται στην ΓΓΑ, έτσι ώστε να γίνει ο σχετικός έλεγχος και να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις.
Αρκετά είναι τα σχολεία και τα ιδρύματα που ακόμα δεν έχουν ανταποκριθεί και ενδεχομένως να χρειαστεί χρόνος για να ολοκληρωθεί η έρευνα.
Αυτό τώρα που απασχολεί το κόμμα και τους κυβερνητικούς μέσα  στη ΓΓΑ είναι πώς θα περάσει αυτή η ιστορία αναίμακτα. Υποτίθεται για το καλό της Υπηρεσίας.  Να μην ξεφτιλιστούν. Μέχρι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  τους λένε ότι θα κάνουν τα στραβά μάτια.
Όπως έκαναν και με την διαθεσιμότητα των 45 υπαλλήλων. Ο Τσίπρας  καταγγέλει τους πάντες και τα πάντα και κάποιοι που το παίζουν δικοί του στήριξαν τον κυβερνητικό μηχανισμό για το φάγωμα του κοσμάκη.
Τόσα και τόσα ραντεβού έγιναν εκτός Υπηρεσίας. Εκεί κοντά στο Mall του Μαρουσίου που δεξιοί και Συριζαίοι για ξεκάρφωμα πήγαιναν δήθεν για ψώνια και μαγείρευαν την δουλειά.
Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τους ξενοδόχους. Και, πιστέψτε μας, είναι πολλοί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου