Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ-ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ


ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΛΜΕ (19-20-21/3)
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ  ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ELBISCO ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΣΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΓΜΕ.
Mε αποκορύφωμα τη μεγάλη και επιτυχημένη πορεία χιλιάδων εργαζομέων στη Βουλή, ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της 48ωρης απεργίας (Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Μαρτίου) που έχει προκηρυχθεί στο δημόσιο τομέα. Μέγα πλήθος εργαζομένων διαδήλωσε κατά των μνημονιακών πολιτικών κατεδάφισης των εργατικών κεκτημένων, ενώ τον τόνο έδωσαν τα μαχητικά συνθήματα των διαδηλωτών κατά των διαθεσιμοτήτων και των απολύσεων στο δημόσιο τομέα.
Υπενθυμίζεται ότι το νέο κύμα διαθεσιμοτήτων-απολύσεων ξεκινά στις 22 Μαρτίου, με τους σχολικούς φύλακες, δημοτικούς αστυνομικούς και τους εκπαιδευτικούς, των οποίων λήγει το 8μηνο της διαθεσιμότητας.
Στην 48ωρη απεργία συμμετέχουν η ΟΛΜΕ (καθηγητές β' βάθμιας εκπαίδευσης), η ΠΟΕ-ΟΤΑ (εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση), η ΟΕΝΓΕ (νοσοκομειακοί γιατροί), η ΠΟΕΔΗΝ (εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία), οι δικαστικοί και άλλες ομάδες εργαζομένων.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση οι εργαζόμενοι θα απαντήσουν δυναμικά και μαχητικά, ενάντια στα μέτρα διάλυσης και απολύσεων, ενώ καλούνται όλοι σήμερα Τετάρτη (19/3) στο απεργιακό συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11:00 π.μ.. Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου