Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Στον τοίχο για εκτέλεση 15.000 δημόσιοι υπάλληλοι

«ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ»

«Οι ανθρωποθυσίες δεν έχουν τέλος στο βωμό των μνημονίων και η κυβέρνηση δε διστάζει να τοποθετήσει στον τοίχο για εκτέλεση 15.000 δημόσιους υπαλλήλους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας το πρόγραμμα της κινητικότητας στο Δημόσιο.

ΣΥΡΙΖΑ: Στον τοίχο για εκτέλεση 15.000 δημόσιοι υπάλληλοι «Η δικομματική κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα συνεχίζει με αμείωτη ένταση το καταστροφικό της έργο σε όλους τους τομείς της κοινωνίας και της οικονομίας. Αυτή τη φορά μάλιστα, με πρόσχημα το δήθεν εξορθολογισμό του δημοσίου δεν διστάζει να «πυροβολήσει» άμεσα 2.500 καθηγητές και να τοποθετήσει «στον τοίχο για εκτέλεση» άλλους 15.000 δημοσίους υπαλλήλους μέχρι το τέλος του έτους, διαλύοντας με αυτό τον τρόπο το εναπομείναν κοινωνικό κράτος. Οι ανθρωποθυσίες δεν έχουν τέλος στο βωμό των μνημονίων», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Την ίδια στιγμή, ο κ. Σαμαράς», συνεχίζει η ανακοίνωση, «έχει το απύθμενο θράσος να μιλάει για success story και άλλα τέτοια παραμύθια, όταν είναι έτοιμος να παραδώσει τα σπίτια των εργαζομένων στους τραπεζίτες και να πετάξει οικογένειες στο δρόμο»

«Κάθε μέρα που περνάει με αυτή την κυβέρνηση, η κατάσταση θα χειροτερεύει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά μέσα από τον αδιάκοπο αγώνα των πολιτών να απαλλάξουμε τη χώρα και τις ζωές των ανθρώπων από την καταστροφική κυβέρνηση και τα μνημόνια, στέλνοντας τους ίδιους, στις λίστες της πολιτικής διαθεσιμότητας και της απόλυσης» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου